Arvonnat ja kilpailut

arvonta

Netin arvonnat ja kilpailut

Netistä löytyy näinä päivinä kaikenlaisia arvontoja ja kilpailuja. Facebookissa tulee usein vastaan yksittäisten firmojen kilpailuja, jossa voi osallistua suoraan kommentoimalla. Näissä kannattaa kuitenkin olla tarkkana. Joissakin tapauksessa eteen voi tulla kilpailua joka on tehty esim. Ikean nimissä, vaikka Ikea ei koskaan koko kilpailua ole järjestänyt. Kilpailu on tehty henkilötietojen keräämistä varten ja monet käyttäjät käyvät vahingossa täyttämässä arvontalomakkeen. Suurin osa Facebookin kilpailuista ovat kuitenkin oikeiden firmojen järjestämiä, jossa palkintona on useimmiten firman omia tuotteita. Kilpailuihin osallistuneille voidaan osallistumisen jälkeen kohdentaa mainoksia tehokkaammin Facebookin kautta ja samalla saadaan myös näkyvyyttä.

Kilpailut verkossa

Verkossa tulee myös vastaan kilpailuja jossa on mahdollista voittaa parin tuhannen euron lahjakortteja kaikenlaisiin kauppoihin tai tuotteisiin. Tarjolla voi olla matkarahaa, rahaa ostoksia varten tai joskus jopa lahjakortti pääsiäislounasta varten. Nämä kilpailut ja arvonnat on tehty näyttämään ns. kyselyltä. Osallistujalta kyllä kysytään kaikenlaista, mutta tutkimukseen nämä vastaukset eivät mene. Kysymykset ovat usein liitetty eri tuotteisiin, joiden firmat ovat mukana järjestämässä arvontaa. Kysymysten avulla osallistuja voi kätevästi tilata esim. lehden tai antaa operaattorille luvan soittaa ja tarjoa liittymää. Kyselyn valmistuttua, osallistujaa saa usein myös markkinointiviestejä kyselyn järjestäjiltä. Vaikka näyttäisi siltä että kilpailussa on monta eri pottia, kun on niin monta palkintosivua, ei asia kuitenkaan ole näin. Kaikissa kilpailuissa on samansuuruinen summa arvottavana. Vaikka kilpailusivuja on monta, mutta on vain olemassa yksi potti. Kaikkien eri kilpailusivujen osallistujat ovat mukana samassa arvonnassa.

Kilpailuihin osallistuminen on aina ilmaista, joten osallistumalla et häivä mitään. Mikäli tuntuu siltä, että saat liikaa markkinointiviestiä jälkeenpäin voit aina perua uutiskirjeet ja viestit. Jos kaipaat vielä jännitystä arkeen, niin onnistuu se helposti nettikilpailujen kautta. Palkintorahat eivät ehkä ole ihan samaa luokkaa kuin Lotossa, mutta pienikin voitto on aina mukava. Tuotepalkinnot, esim. tabletit, saa usein helposti myytyä netistä jos laite ei kiinnosta. Tulemme lisäämään tähän tulevaisuudessa linkkejä eri kilpailuihin ja arvontoihin, joten kannattaa lisätä tämä sivu kirjanmerkkeihin ja vinkata myös kavereille!

Arvonnat ja kilpailut netissä – klikkaa tästä!

Mitensaadarahaa.net